sayac=sayac+1

yılbaşına sayılı günler kala şehrimiz rengarenk ışıklandırmalarla süslendi.buna bi de kar eklenince....yukarıdaki fotonun bi de karlı halini de eklemek isterdim ama hafta sonundan beri yolum o tarafa düşmediği için mümkün olmadı.gerçi minakortis birkaç tane eklemiş kar fotosu onun için gerek yok boku çıkmasın:) sonuçta bildiğiniz kar işte...

son derse doğru çocuklar gibi kar topu oynadık.koskaca kazık kadar adam olan bizler karların içinde bi ordan bi bu yana kar toplarını atmak ve yememek için büyük çaba harcadık.sonuçta bazılarımızın eli mosmor oldu akıllı olanlarda ise ıslanmış eldivenler kaldı.

bakıyorum da bizim blögün sayacı 290 ı bulmuş.pardon sayac=sayac+1 i.(bu olayı fortran diye garip bi dersi görenler bilir) ama yorumlar olmayınca sanki kendimiz yazıp kendimiz okuyormuşuz gibi oluyor.yani yorumlarınızı eksik etmeyin :)

8 yorum:

EC dedi ki...

Bir serzeniş ki pek de hosuma gitmedi bu durum, belki seni ya da sizleri yazmaktan uzaklastırır diye de bikaç satır yorumun bir zararı olmas diye düşünmektteyim, yazılarınızı seviyorum farkındalıgımı arttırıo cunku, ve eskisehir hakkında guncellemelerimi sayenizde etkin kılıyorum. vee bunları site alt rengine, yazı renginize ragmen yapıorum (temanız hos değil pek)
saygılarımla...

minæ dedi ki...

öncelikle yorumun ve yapıcı fikirlerin için teşekkürler.

bu blogda yazmaya başlarken amacımız kafamıza esenleri; buraya aktarıp biraz olsun rahatlamak, paylaşmaktı. belki de iyi arkadaşlar edinmek. bunu söylemek kolay olsa da uygulamada işler pek de öyle olmuyor.

bilgisayarın başına geçip ilk iş blogunu açıp "acaba biri yorum yazdı mı ki?" diye heyecanlanmak. güzel değil mi?

her neyse efendim, hepimiz öğrendik ki sanatçı için alkış neyse blogger için yorum o'ymuş.

minæ dedi ki...

şimdi okudum da yorumumu bir daha; yukarıdakileri yazarken kızgın bir halim yoktu, belirtmek isterim.

sevgilerimle :))

iTRoN dedi ki...

o site alt rengini ben ayarladım :( ama biz kendimize eseni yazıoruz, oylesine yanı... izledigin için tesekkür ederim herhangi bi önerin olursa kenilikle yazmanı ve okuyanlarında yazmasını bekleriz :)

saygıların kabul olunur, bizim saygımızda sana bir adak olarak sunulur :)

EC dedi ki...

pekala BİZ SİZ ONLAR zarf öbekleri, fortran dersi hangi bölümde okutulmakta?
Bu arada bloguma hosgeldiniz sayın minakortis...
sevgilerimle...:D

minæ dedi ki...

üniversitemizin amaçlarından biri de her öğrenciye -en az bir adet olmak üzere- programlama dili öğretmek. bizim payımıza da FORmula TRANslation isimli hafif sıyırtık bir program düşmüş. makine ve metalurji mühendisleri alıyor fortran'ın bildiğim kadarıyla. (en azından osmangazi üniversitesi'nde)

öğrenci notu: mümkünse gidip basic, c+ falan öğrenin uğraşmayın fortranla...

sevgilerimizle
hoşgeldin ;)

iTRoN dedi ki...

abov fortran dedi!!! :=0 kaçın kaçın!!! canınızı kurtarın!!! (zarf öbekleri derki: kaç kaç kaç kaçmak lazım, sor sor sormak lazım, fortrandan kaçmak lazım...) :(

EC dedi ki...

=)
hepinize iyi yıllar zarf öbekleri BİZ SİZ ONLAR!!!!!!!!!!