avatar olmuş gidiyorsun

meraklanmayın hemen, kimseyi evlendirmiyoruz.

100. yazının rehavetinden midir yoksa bloga yazarlarının tembelliğinden mi bilinmez, bloga kimse yazmaz olmuş. hazır bu konuda isyanım da varken ismini vermek istemediğim bir blog yazarına ithaf ettiğimi belirteyim bu post'u.

ne diyorduk? hah, avatar olmuş gidiyorsun.

konuyu açalım biraz. avatar'ı izlemiş olanlar hatırlar, bu gavurların "avatar state" dedikleri bir durum vardır. avatar'ın saykoya bağladığı, "dokunanı yakarım, alayına kayarım" gibilerinden bir mottosu olan bir durum işte. aynen aşağıdaki gibi:


peki bunun konumuzla alakası ne?

konumuz, normal hayatta bile "avatar state" modundan dolaşanlar. evet, onlar yanı başımızdalar. hatta okumakta olduğunuz bu blogda bile mevcut.

genellikle, halk arasında "artis" diye bilinen sıfata layıktırlar. bunu hep inkar ederler. laf söylemeye gelemez, çekip giderler. yeri gelir koz ister, yeri gelir "burada sadece ben konuşurum" diyip rest çekerler. yeri gelir bu yazıyı okuyup kızarlar. fotoğraf çekinmeyi de pek sevmezler, "cool"durlar. hatta msn'den ders çalışıp çalışmadığınızı anlayanları bile vardır :-))

aşağıdaki mısralar tüm "avatar state" insanlara gelsin:

avatar olmuş gidiyorsun,
cool'luğa veda ediyorsun,
sakın bükme diyorsun,
bükmemek elde değil.

5 yorum:

EC dedi ki...

itiraf etmem gerek ki etiket cuuukk oturmus:) DİSS dedikleri her he menem sey ise ahanda bikac haftadır bu blogda, gençler reca ederim lütfen ama lütfen yazıların öksüz kalmaması icün su atısmalı gergin ortamı satırlara yüklemeyin yahu, son postlarınıza bi bakın allah askına "yazmamak" geçen cümle sayısı ve sitem kokan ne de cok sey var, tam actım sayfayı hah dedim süpper konu baslık dehset, gene aynı manzara, HEYYYYYYY ahaliiiiiii kendineeee geeeeeeLLLLLLLLLL!!! sen blog yazarısın büyük düşün yaaaa!
P.S. bu yorum bütünü ile bir sitemdir.

minæ dedi ki...

yukarıdaki yazı sana gelsin :-)

iTRoN dedi ki...

evet hepimize geldi Esra en guzeelini bi kalemde pat die söyledi gectı :( esra ozur dılıyoruz bu sıtemden waz cayıyoruz merak etme sen olmadı ben zopa!!! zoruyla yazarız bloga ama bu dedigin olayın bi daha yasanmaması adına elimizden gelen imkanı ayaklarının önüne sermek istiyoruz :(

EC dedi ki...

yazıyı bana mı ithaf ettin, sadece avatar kısmını üzerime alınıyorum o vakit.
ya su da var bu blog sayfanız, hergün illa bisi yazılcak diye kural konamaz, bosladık diye hayıflanılmaz, sen nası istersen öle gider isterr yazarsınnn ister yazmazsın, illa yazmalıyım psikolojisi ile ancak sitem dolu pamkırmalar cıkar ortaya, bknz. son yazılar. ha hala üstümüze bir numero büyük geldi toplucanak fes ettik zarf öbekleri kisisellesti diyosanız o da kabulüm vs vs vs...
İyi pazarlar zarf öbekleri...

minæ dedi ki...

vapur başlıklı yazıyı kastettim :-) kızma hemencecik.