tepem attı!!!


-Uzun süredir buralarda yoktum biliyorum, ama mazeretim war(asabiyim ben =S ) sonuç olarakta geldim dayanamadım blogun hasretine, eeee gez gez nereye kadar??? (Not:Param bitti gezemiorum) neyse gelelim tepem neden attı???
-Eskişehirdeyim eve gidebilmek ve trenimi yakalamak üzre bavulumu hazırlamış onemli olan programlarımı bilgisayarımdan dvd ye yazdırma çabası içerisindeyim, ama gel görki bilgisayar yazmıyor dvd ye bi türlü 3 kez veye 4 kez denememden sonra hayatımın en bomba ve saçma olatını yaptım... ne mi yaptım??? saçmaladım... veeeeeeee... bilgisayarımaoyle bi tekme attım ki!!! hala ayağım acıyor. sonuç olarak ana kartı kırmışım çalışmıyor meret, eskiydi bilgisayarım(bazı yazarlarımızın ki kadarr eski olmasada nispeten eski) ona uygun anakartta bulamadım... bütün 2. el cıkma elektirikçi falan gezmek lazım onada ben yanaşmadım... sonuç olarak yeni bi bilgisayara ihtiyacım war :(... bi daha asla tekme atmıcam söz veriyorum, ama böyle bilgisayarsızda yasanmıo be kardesim :(...

-Sonuç kendinize çok ii bakın ben haşa buralardayım :( ama kırık bilgisayarımla beraber :(...

3 yorum:

EC dedi ki...

Bu yazıya bir anafikir gerek silsilesi:
1) İtroN bilgisayarın emektarın Türk diil en azından türkce bilmiyor, öle olsa ayak bas parmağını dokunduğunda bile bir tepki vermesi gerek kaldı ki tekmeyi yemis :)
2) Uzakdoğu ile yakından bir ilgin olduğunu cıkarımsadım evet yaptım bunu , anakartı yerinden oynatacak tekme de ne ola ki, nokta vurusu:)
3) o tekmeye rağmen bir de ayak bulman gerekseydi amanınnn:P Hala gezebildiğine göre Hızırla acille hasır nesir olmaya gerenk yok...
4) bilgisayarsız dünya insanın üstüne bisi giyip de, yakıstıramamasidır...

iTRoN dedi ki...

yani Esra beni nasıl anlamıssın :D bilgisayarım evet hiç bi dilden anlamıo almanca küf*r bile ettim ama... :b ayagıma gelınce :( hala acıo kac gun gectı 3 hafta gectı ama hala agrısı war ama o birazda kendi bilgisayarını kırmanın werdigi gönül yarası :( gönül yarası demişkende, bu gun 14 subat sevgililer günüymüş ki dısarıda ölesiye yagmur war :o seninde sevgililer ginin kutlu olsun :)

EC dedi ki...

Biliyorum Eskisehir pek yağmurlu imis;) ormantik olsunnn:) ben de tshitle gezdim sabahtan burada öhömm öhömm :)
Minareden atlarım, sevgililer gününü kutlarımm :):)