hediye

kuşkusuz ki şu garip hayattaki en karmaşık mevzulardan birisi arkadaşa, sevgiliye doğum günü gibi özel günler için hediye seçme mevzusudur.

kimisi için övünç kaynağıdır karşısındakini özel hissettirecek kadar yaratıcı hediyeler bulmak. benim de dahil olduğum bir güruh içinse işkenceden başka bir şey değildir. şimdi bir cümle geriye saralım. ne demişim? kimisi için övünç kaynağıdır karşısındakini özel hissettirecek kadar yaratıcı hediyeler bulmak.

o halde sorarım size ne kadar yaratıcı olduğunuzu düşünüyorsunuz?

cevabınızı vermeden aşağıdaki fotoğrafa bakmayın.

"hacı ben süperim, geçen 14 şubat'ta tontoşum'a (sevgilisini kastediyor.) 2012 yılında mars'a yapılacak uzay yolculuğu için iki kişilik bilet aldım." (burada sevgilisi tek kişilik koltuğu sığmadığı için mi yoksa kendisini de katarak mı iki kişilik bilet aldığını belirtmedi.)

şimdi fotoğrafa bakalım:


fotoğrafta ne gördüğünüzü anlamadıysanız sorunu kendinizde aramayın. zira ilk gördüğümde tabanca sanmıştım. (oha!)

çok heyecanlanmayın diye hemen söylüyorum. yukarıdaki fotoğraftaki nesne bir adet el freni. yanlış okumadınız el freni. hani şu arabalarda olanlardan. peki ne için bu el freni?

kendisi benim doğum günü hediye oluyor. tanıştırayım blog el freni; el freni blog. fotoğraftaki el freninin evimin baş köşesinde yer almasına sebep olan herkese buradan teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilir; önümüzdeki senelerde aks, direksiyon vb. parçaları da alırsanız beni araba masrafından kurtaracağınızı belirtirim.

3 yorum:

EC dedi ki...

Öncelikle ; İYİ Kİ DOĞDUN!
Devamında da mumuahahaha:)
Ve bu hediye ne ola ki sana ne msj taşıyor olsun? Süphe etmeye başlamak an meselesi. Söyle ki ; özel birinden gelmekte ise bu el freni, "Aman minakortisciğimmmmm sence de hızlı gitmiyormuyuzzzzz?" seklinde olabilir, Eğer ebeveynden geliyor ise "bu ay cokkk acıldınnn, öğrenci halinle kaç ev geçindiriyorsun bi frenlemek lazımmmm" gibi türevleri de mevcuttur :) yeter 2 tane örneklem havuzundan balık sana :)

minæ dedi ki...

teşekkür ederim esra hanım :b hem yardımlarınız hem de kutlama mesajınız için.

iTRoN dedi ki...

hey biz yaratıcıyızdır... :D Ama ama armi'nin değimiyle "bu hediyenin fikir babasını cıkaran benim!?" yav sen ne ettin armi???
neyse gecelim esas olaya hediye nasıl ama??? o kadar yer dolastık bırakında ii olsun di mi??? XD