burundeşen jack

isviçreli bilim adamlarının 2.7 milyon (küsüratlı sayı, ehehe) erkek arasında yaptığı araştırmada, erkeklerin gün boyunca yaptıkları rutin işlerde en çok zorlandıkları şeyin traş olmak olduğu ortaya çıktı. bu sallamasyon bilginin ardından konuya, isviçreli bilim adamlarını da dahil ederek daha inandırıcı bir giriş yaptığımı umuyorum saygı değer blog okuyucuları. çok zekiyim.

"popo kaynaklı bu haberin doğruluğuna inanmak isteyen bir milyon kişi bulabilirim" gibi facebook tandanslı haykırışları duyar gibiyim.

zor iş traş olmak vesselam. bunu söylerken suratında kocaman bir yara bandıyla (kesme gereği bile duymamış) okula gelen bir traş gazisini anmadan edemeyeceğim. (ki o kendini biliyor)

gelelim başlığı konumuzla ilgisine. traş olurken yüzünü, boynunu, kulağını (oha), elini (oha) kesen duydum da burnunu keseni hiç duymamıştım. dün itibariyle hem duydum, hem gördüm.

o şahıs bizzat ben oluyorum tabi. göz-el korelasyonu f(x)=x, lim x->0 f(x) sorusunun cevabı (blogun özeliği bu, hep eğleniyorsun hem soru çözüyorsun!) olan ben bunu başardım. cart diye burna soktum jileti. rezalet.

okulda burnu kesik adamın birini görürseniz bilin ki benim. çok fazla alay etmeyeceğinizi düşünüyorum. itiraf.com esintili post'u burada bitiriyorum. öpt. by.

edit büdüt: kafanızda canlandırmanız için şöyle bir fotoğraf koyuyorum :b tam olarak o bölgede, tam olarak üç çizik, tam olarak öyle kırmızı şeritler halinde duruyor. neden üç dene çizik var demeyin, reklam yapmak istemiyorum ehehehe. öyle durduğuna bakmayın, yüzümü yıkarken bile zorlanıyorum. acıyor, yanıyor dallama.

3 yorum:

ziegfiroyt dedi ki...

o yine gayet iyimiş. bir hafta sonra geçer, kaybolur gider. peki ben, peki ya ben ne yapayım..

sağ el-aynadan yansıyan görüntü kolerasyonunu aslında hiç sağlayamadığımı yıllar sonra çok acı bir şekilde öğrendim. sağ yanağım jilet darbelerini fevkalade yemenin etkisiyle güpgür sakallarla doluyken, sol yanağım jiletin o caanım keskinliğinden mahrum kaldığı için.. hayır hayır, söylemeye dilim varmıyor, ühü :(

EC dedi ki...

Geçmiş olsun daaaaaa ben kafamda hayal etmek bi yana canlandırma yapamadım bile nası yaaaa :(
Bi foto cekip koymalısın, hala gizli kalcam diyorsan gözüne siyah bantlardan cek olsun bitsin yoksa bu post benim için bi rivayetten baska bisi değil, yaptığını kanıtttlaaaaaaaa!!!:)

minæ dedi ki...

@ziegfiroyt
üzme tatlı canını, kılda keramet olsa zaten...
@esra
isteğini biraz da olsa yerine getirdim sanırım. istediğin gibi kanıtlayamadım belki ama şahitlerim var :))