.


-sıkıntılı final gecelerinde uyanık kalmak kadar uyumamak da sorun teskil ediyor bizler için... Sözüm final gazilerine ama onlar şu anda ders çalışmakla meskulkene ben burada yazı yazıorum(tahmin ediyorum ki ders çalışıyorlardır =S)

-Çalışmaktan kafamız iyice bulandı bu aralar, bloğu unutmadık tabi bu arada sadece yorum yazık durduk ama ne edelim, yazı yazmak bizim için zaman kaybı gibi geldi sanki, gerçi zaman kaybı olan çok şey var... Blog onlardan sayılmaz diyorum, seni unutmadık blog merak etme diorum :)
-Yan tarafa güzel bi diferansiyel resmi koyuyorum... :) Bana sadece acıyı ve dersleri hatırlatıyor resım, gerci size ne anlatır bilmiyorum ki??? :)

7 yorum:

Nurseya dedi ki...

bana hiç bişey anlatmadı bu resim nelerle uğraşıyosunuz böyle ya Allah sabır versin:)

EsEs dedi ki...

diferansiyel, malzeme,fortran... vs bu blogun yazarları için vız gelir tırıs gider:=) alayı AA

EsEs dedi ki...

bu arada fotoyu ben de biraz nümerik analize benzettim ama :=)

iTRoN dedi ki...

bu diftir :) en azından oyle umut eder oyle bılırız :) baska resım bulamadım telefonumun da fotograf cekme gibi bi kabiliyeti olmadıgı ıcın dırkt bunu koydum ama :) numerık anlalızde diftir... hersey diferansıyelden ıbarettır ve hangımız dıferansıyel gormedıkkı :)

iTRoN dedi ki...

bitti gokenım diğferansiyel sınavı bıttı... merak etme hepsı gectı :) sen artık yorma kafanı fazla :) bıttı sınavlar bıttıiiii bıttıiiiii...

d@nGeRouSs dedi ki...

sınavlar bıttı ama bızde bıttık:S wala kım gorse yorgun gorunuosun dıoo.. ee fınal haftasıı kolayy dılll dımıı??

iTRoN dedi ki...

bıde sonuclar umdugumuz gıbı gelse aa beklerken aq almak cok kotu oluo bea :(