sahurda sabun yemek

x: "merhaba minakortis, bir yazınla daha birliktesin bizimle. ne oldu, olay nedir?"

-hacı, basketbol maçı vardı biliyorsun türkiye - sırbistan. uzatmaya gitmiş. eh kaçırmayacağız ya maçı. izledik sonuna kadar. saat de geç olmuş. sabah da ders kayıtlarımız vardı. erken kalktım. üstüne de bunun yorgunluğu gelince hayvan gibi yattım uyumaya başladım.

x: "eh, ne var bunda? hepimiz izledik yattık. bu mu yani?"

-lan bi sus anlatıyoruz işte. malum ramazan ayı oruç da tutuyoruz arada. eh öyle yani sahur falan. 2-3 saatlik uykudan kalkınca beyin falan kalmıyor hocam. söylemesi ayıp babam da tost yapmış. en kaşarlısından üstelik. bizim sıvı sabun da greyfurt-limon aromalıymış hacı. ne alaka deme, öyleymiş. sarımtrak bişey. işte ben onunla elimi yıkamışım.

x: "napıyım senin sabununu? banane lan?"

-dinlemeyeceksen gidiyorum?

x: "pardon abi, devam et sen."

-gözler kapalı tost yemeye çalışırken kafama esmiş, gözlerimi açıyorum. tırnağımın üzerinde sarımtrak bir şey var duruyor öyle. iyi niyetliyiz tabi. kaşardan süpheleniyoruz. orada duracağına midemizde dursun diyip büyük bir açlıkla yalıyoruz parmağımızı. hatta dişlerle de kazıttırıyoruz. ımmmpss nefis diyecekken o iğrenç tatla tanışıyoruz.

o tadı alınca uyku falan kalmıyor haliyle. mnskm. ne lan bu derken katil sabun akla geliyor, işte o sabun:


sahur rezil oluyor tabi. bir de sürekli akılda beliren "acaba midede köpürür mü lan bu?" sorusu niyete konsantre olmayı engelliyor. üstüne üstlük yenilen içilen hiçbir şeyden de tat alınmıyor. mide felç olmuş, kusmak üzere bir hal alıyorsun. daha da vahimi, o kafayla ellerin nasıl sabunlandığı sorusu cevapsız olarak duruyor.

x: "ahahaha, malsın. ee şimdi nasılsın?"

-hala köpürmedi, sanırım iyiyim.

kısadan hisse: sahurda sabun yemeyiniz. yiyeni uyarınız. sabun yemek kötü bir alışkanlıktır. ayrıca ellerinizi -uyku sersemi de olsa- bol suyla yıkayınız. ismi sasha olan kızların %75'i güzeldir. bunu da unutmayınız.

2 yorum:

EC dedi ki...

Peki caiz miymiş sahurda sabun yemek : )

minæ dedi ki...

içindeki kimyasallar yüzünden caiz olmasa gerek :b