aralık burada, kar nerede?

yaşlanmış 2010 ve yeni doğmuş 2011 temalı şekillerin yeniden popüler hale gelmesiyle beraber(?) soğuk hava ve kar beklentisi -özelikle eskişehir'de yaşayanlar için- artıyor.

peki, her sabah eskişehir soğuğunun sağı solu belli olmaz diyip o kalın montu giydikten sonra tramvay durağına erişemeden ter içinde kalmanın bu beklentide payı nedir? tartışılır. ("? tartışılır." kullanarak yazıya kattığım egzantrik havayı hissetmişsinizdir)

pazar günü (tam olarak kpds'nin yapılacağı gün) kar bekleniyormuş. bu zamana kadar kar yağmamasını fırsat bilen adamların küresel ısınma muhabbetine tokat gibi bir cevap vermesini bekliyorum pek muhterem kar'ın. gerçi bu adam her zaman yapacak o muhabbeti, çok yağsa da diyecek "ozon tabakasındaki delik bik bik bu hale getirdi mevsimleri". ozon tabakası faslı bittikten sonra "nükleer enerji, çernobil bak tehlike, kötü" diye devam edecek. yüzümdeki "problem çocuk" ifadesiyle sırıtacağım buna ben. "kafan çok güzelmiş canım" diyeceğim. konuyu saptırıp afallatacağım, sonra öldürücü darbeyi öhhh öhh öhömm. sinirlendiriyorlar böyle insanı canım aaa.

Hiç yorum yok: